GEZOCHT ALS SCHENKING (als je liever geen geld wilt doneren)

GEZOCHT:

Redelijk tot goed uitziende (kinder)fietsen, MTB, racefietsen, e-bikes, herenfietsen, damesfietsen, loopfietsen etc die u aan mij wilt schenken.

Ik kijk ze na en verkoop ze waarbij de opbrengst naar het goede doel gaat.

 

Heeft u een fiets die u wilt schenken en u woont in de buurt (straal van 25km van Rijen) of u komt toevallig een keer in de buurt van Rijen (N.Br) dan neem aub contact met me op via dick.kuijsters@yahoo.com

Stichting BOEK-WINST steun diverse goede doelen. In 2019 hebben ze me gesteund in de zwemtochten voor kinderen met een spierziekte en de 11stedenzwemtocht voor de Maarten van der Weijden Foundation.

 

BOEKEN DONEREN! 

Heb je boeken over die je zou willen doneren? Je kunt de boeken bij de stichting Boek-Winst of mij inleveren. De locaties van de stichting Boek-Winst vind je op de website http://boek-winst.nu/donatie-en-verkoop

 

Wil je de boeken bij mij afgeven dan stuur me aub een email op dick.kuijsters@yahoo.com 

 

Cadeau bonnen, diner bonnen, bier pakketten, gratis reizen, gratis (sport) abonnementen. Zaken die nieuw zijn en die ik kan gebruiken om een evenement te organiseren zoals een bingo of tombola.