Zwemmen tegen de ziekte kanker en spierziekten

Welkom om mijn website waarin ik uw hulp en aandacht vraag voor de Maarten van der Weijden Foundation (onderzoek naar kanker) en kinderen met een spierziekte

 

Ik ben Dick Kuijsters en zwem sinds 2018 voor de Maarten van der Weijden Foundation en sinds 2015 voor kinderen met een spierziekte. 

Veel kinderen en volwassen mensen komen jaarlijks in aanraking met de ziekte kanker of een spierziekte. Door onderzoeken vergroten we de kans op genezing of kans op een makkelijker leven. Daarvoor is geld nodig, veel geld. Ik draag al zwemmend mijn steentje bij aan kinderen met een spierziekte en de Maarten van der Weijden Foundation. Dit zijn de twee doelen die ik heb gekozen om geld in te zamelen in de hoop dat er voor kinderen en volwassen mensen een mooie toekomst is.  

 

Ik hoop dat u na het bekijken van mijn website een donatie wil doen.

Alle donaties komen voor 100% ten goede aan de Maarten van der Weijden Foundation en Spieren voor Spieren, kinderen met een spierziekte.

Doneren gaat eenvoudig door op de DONATIE knop te drukken op de pagina Maarten van der Weijden Foundation of Kinderen met een spierziekte. U komt dan vanzelf op mijn actiepagina terecht waarop u verder kunt klikken bij doneren. 

 

Heeft u nog een fiets (kinderfiets, damesfiets, herenfiets, E-bike, loopfiets, racefiets, MTB, alles is goed) waar u niets meer mee doet en wilt u deze wel aan me schenken dan stuur me even een email op dick.kuijsters@yahoo.com. In een straal van 25 km rondom Rijen kom ik de fiets ophalen. Brengen mag ook.

 

Heeft u nog boeken liggen (alle boeken zijn goed) waar u niets meer mee doet. Deze kunt u bij mij inleveren en ik zorg dat deze bij de stichting BOEK-WINST terecht komen. Deze stichting steunt diverse goede doelen waaronder de doelen waarvoor ik zwem. 

 

Alvast hartelijk dank voor uw steun en vertrouwen! @dickzwemt